Avoimet työpaikat: Helsinki hakee arkkitehtia

Kiinnostaisiko sinua korjaus-ja uudisrakentamishankkeiden ohjaus ja lupakäsittely? Onko sinulla kokemusta rakennussuunnittelusta ja olet koulutukseltasi arkkitehti? Jos vastasit kysymyksiin myönteisesti, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme asiantuntevaan joukkoomme arkkitehtia vakinaiseen virkaan Helsingin kaupunkiympäristölle. Rakennusvalvonnan arkkitehtina toimit rakentajan ja kaupunkilaisten yhteistyökumppanina. Tehtäväsi on pitää langat käsissä ja huomioida kaikkien etu.

Muutama sana meistä

Rakennusvalvonta on maankäytön prosessin viimeinen lenkki, joka valvoo rakentamisen säädöstenmukaisuutta ja soveltuvuutta yleisen edun kannalta ja esimerkiksi kaupunkikuvan ja rakennussuojelun osalta. Tehtävänämme on osaltamme varmistaa, että Helsingissä noudatetaan hyvää rakennustapaa ja että rakennettu ympäristö on terveellinen, turvallinen ja kestävä. Rakennusvalvonta on uusimpien ilmiöiden äärellä ja mukana kaupungin ja rakentamisen kehittymisessä juuri nyt. Rakennusvalvonnassa on perinteisesti viihdytty pitkään ja paikka aukeaakin eläköitymisten seurauksena.

Millaisesta hommasta on kyse?

Meillä rakennusvalvonnassa pääset vaikuttamaan suoraan kaikille yhteisen kaupunkiympäristön laatuun. Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat korjaus- ja uudisrakentamishankkeiden ohjaus ja lupakäsittely. Tehtäviisi sisältyy asiantuntijatyön lisäksi myös päätösvaltaa ja tietysti asiakaspalvelua.

Viisi hyvää syytä valita meidät:

1. Tarjoamme sinulle näköalapaikan rakentamiseen: rakennusvalvontamme on Suomen suurin ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.
2. Pääset tekemään merkittävää työtä laadukkaan, kestävän ja viihtyisän kaupunkiympäristön edistämiseksi.
3. Saat mukavat ja osaavat kollegat sekä moniammatillisen yhteisön tuen.
4. Pääset työskentelemään monipaikkaisessa työympäristössä. Moderni toimitalomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa ja meillä on myös etätyömahdollisuus.
5. Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Kelpoisuusehto ja hakeminen:

Tehtävän kelpoisuusehtona on arkkitehdin tai vastaavan ylempi korkeakoulututkinto, hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito. Lisäksi edellytämme kokemusta rakennussuunnittelusta tai muusta rakennusvalvontaan valmistavasta työstä.

Arvostamme kokemusta rakennusvalvonnasta. Eduksesi on myös, jos sinulla on kaavoituksen, rakennussuojelukysymysten ja/tai rakennuslainsäädännön tuntemusta sekä kykyä niiden soveltamiseen käytännössä.

Lue lisää ja hae tehtävää (Kuntarekry) »
Hakuaika päättyy 6.6.2022 klo 16.00

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Salla Mustonen puh. 09 310 26445 (pe 13.5. klo 13-16 tai to 19.5. klo 13-16), salla.t.mustonen(at)hel.fi

Avoimet työpaikat -sivujen kaikki ilmoitukset löytyvät täältä »