Avoimet työpaikat: Helsinki hakee kahta lupa-arkkitehtia

Tule tekemään merkityksellistä työtä rakennusvalvontaan!

Haemme asiantuntevaan joukkoomme kahta lupa-arkkitehtia vakituiseen virkaan Helsingin kaupunkiympäristön toimialalle.

Muutama sana meistä

Rakennusvalvonta on maankäytön prosessin viimeinen lenkki, joka valvoo rakentamisen säädöstenmukaisuutta ja soveltuvuutta yleisen edun kannalta ja esimerkiksi kaupunkikuvan osalta. Tehtävänämme on osaltamme varmistaa, että Helsingissä noudatetaan hyvää rakennustapaa ja että rakennettu ympäristö on terveellinen, turvallinen ja kestävä. Rakennusvalvonta on uusimpien ilmiöiden äärellä ja mukana kaupungin ja rakentamisen kehittymisessä juuri nyt.

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Meillä rakennusvalvonnassa pääset vaikuttamaan suoraan kaikille yhteisen kaupunkiympäristön laatuun. Olet rakentajan ja kaupunkilaisten yhteistyökumppani, joka pitää langat käsissä ja huomioi kaikkien edun. Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat korjaus- ja uudisrakentamishankkeiden ohjaus ja lupakäsittely. Tehtäviisi sisältyy asiantuntijatyön lisäksi myös päätösvaltaa ja tietysti asiakaspalvelua.

Viisi hyvää syytä valita meidät

– Tarjoamme sinulle näköalapaikan rakentamiseen. Rakennusvalvontamme on Suomen suurin ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.
– Pääset tekemään merkittävää työtä laadukkaan, kestävän ja viihtyisän kaupunkiympäristön edistämiseksi.
– Saat mukavat ja osaavat kollegat ja moniammatillisen yhteisön tuen.
– Pääset työskentelemään monipaikkaisessa työympäristössä. Upea toimitalomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, mutta tarjoamme myös etätyömahdollisuuden ja arvostamme vapaa-aikaa.
– Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut.

Tehtävän kelpoisuusehtona on rakennusarkkitehdin tai vastaavan alempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito. Lisäksi edellytämme kokemusta rakennussuunnittelusta tai muusta rakennusvalvontaan valmistavasta työstä. Eduksesi on kaavoituksen ja/tai rakennuslainsäädännön tuntemus sekä kyky niiden soveltamiseen käytännössä. Arvostamme kokemusta rakennusvalvonnasta.

Lue lisää ja hae tehtävää (Kuntarekry) »

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi 30.5.2022 mennessä tai vinkkaa hausta kaverille.

Lisätietoja antavat yksikön päällikkö Aarno Alanko puh. 09 31026474 ja tiimipäällikkö Hanna Tiira puh. 09 310 37655

Avoimet työpaikat -sivujen kaikki ilmoitukset löytyvät täältä »