Avoimet työpaikat: Oulu hakee kahta tarkastusarkkitehtia

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden tavoitteena on ympäristöystävällinen, toimiva ja viihtyisä Oulu. Työyhteisömme on innovatiivinen, yhteistyöhakuinen, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut.

Haemme nyt kahta

TARKASTUSARKKITEHTIA

vakinaiseen virkaan Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden Rakennusvalvontaan.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä, vaalimassa ja ohjaamassa oululaisen arkkitehtuurin sekä kaupunkikuvan laatua suunnittelun ja rakentamisen keskeisellä näköalapaikalla.

Tarkastusarkkitehdin tehtävässä pääasiallisena tehtävänäsi on rakennuslupapäätösten valmistelu sekä asiakkaiden neuvonta ja ohjaus yhteistyössä tarkastusinsinöörien sekä muiden viranomaisasiantuntijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös verkostoituminen rakennusalan toimijoiden ja kollegoiden kanssa sekä rakennusvalvonnan asiakaslähtöisen, lisäarvoa tuottavan ennakoivan palvelukonseptin soveltaminen. Tarkastusarkkitehtina osallistut rakennusvalvonnan edustajana myös asemakaavojen valmisteluun ja rakennettavuuden varmistamiseen ohjausryhmän jäsenenä, yhteistyössä kaavoituksen sekä muiden kunnan asiantuntijaviranomaisten kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on arkkitehdin tutkinto sekä riittävä kokemus poikkeuksellisen vaativien hankkeiden pää- ja rakennussuunnittelutehtävistä / suunnittelunohjauksesta ja/tai IFC-tietomalli-pohjaisesta CAD-suunnittelusta. Arvostamme asiakasmyönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä rakennusalan ammattilaisten sekä kertarakentajien kanssa.

Lue lisää ja hae tehtäviä (Kuntarekry) »
Hakuaika päättyy 18.11.2022 klo 15.00

Lisätietoja tehtävistä antavat kaupunginarkkitehti Janne Rajala, p. 044 703 2703 ja rakennusvalvonnan johtaja Pekka Seppälä, p. 044 703 2721. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Tästä pääset tutustumaan RTY:n sivujen muihin avoimiin työpaikkoihin »