Tarkastusinsinööri Helsingin talotekniikkayksikköön

Kiinnostaako sinua olla mukana varmistamassa, että Helsingissä noudatetaan hyvää rakennustapaa ja että rakennettu ympäristö on terveellinen, turvallinen ja kestävä? Tule tekemään merkityksellistä työtä Helsingin rakennusvalvontaan!

Haemme nyt asiantuntevaan joukkoomme talotekniikkayksikköön
Tarkastusinsinööriä
vakinaiseen virkasuhteeseen.

Talotekniikkayksikkö valvoo omalta osaltaan lupien noudattamista rakennustyön aikana ja käsittelee linjasaneerauksien sekä energiakaivojen lupahakemukset.

Millaisesta tehtävästä on kyse?
Etsimme LVI-alan osaajaa käsittelemään ja päättämään yksiköllemme kuuluvia lupia ja lausuntoja. Tehtävääsi kuuluu lisäksi myönnettyjen rakennuslupien rakennustyönaikainen valvonta, aloituskokousten ja katselmusten johtaminen sekä loppukatselmusten pitäminen. Päätät myös erityissuunnittelijoiden kelpoisuudesta, arvioit erityissuunnitelmia ja teet päätökset erityisalojen työnjohtajahakemuksista. Asiakkaiden kanssa käytävät ennakkoneuvottelut, neuvonta ja ohjaus ovat myös tärkeä osa tarkastusinsinöörin työtä.

Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkistä asennetta, sillä työskentelemme useiden eri asiakasryhmien kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?
Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on meille tärkeää. Moderni toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa ja meillä on myös etätyömahdollisuus. Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää.

Mitä odotamme sinulta?
Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (LVI-insinöörin tutkinto) tai aiempi vastaava teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu insinöörin tutkinto sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Odotamme myös, että sinulla on käytännön kokemusta rakennustyönaikaisesta LVI-alan projektityöskentelystä. Katsomme eduksi kokemuksen LVI-suunnittelusta, rakennusaikaisesta valvonnasta ja rakentamismääräysten tuntemuksen ja niiden soveltamisen käytäntöön.

Jäikö jotain mietityttämään?
Lisätietoja voit kysellä puhelimitse, lisätietojen antajan löydät alta. Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä heti hakemus tai vinkkaa hausta eteenpäin.

Lue lisää ja hae tehtävää (H:gin kaupunki/Avoimet työpaikat) »
Hakuaika päättyy 20.3.2023.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Petri Perkiömäki p. 050 541 8454.

Tästä pääset tutustumaan RTY:n sivujen muihin avoimiin työpaikkoihin »