Olemme paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntija sekä maailman johtavan ArcGIS -paikkatietoalustan edustaja Suomessa.

dmCity on innovatiivisen kehitystyömme tuloksena syntynyt uudenlainen, ArcGIS-paikkatietoteknologiaan pohjautuva älykäs kokonaisratkaisu kestävän kunta- ja kaupunkiympäristön luomiseen. Maankäytön ja kaupunkiympäristön toimialan tarpeisiin varta vasten kehitetyn dmCity-kokonaisratkaisun avulla digitalisoit toimialan prosessit, ohjaat työnkulkuja ja yhdistät tiedot yhteiseen tietovarastoon – ja hallitset maankäyttöä
kokonaisvaltaisesti aina suunnittelusta rakennetun ympäristön ylläpitoon asti.

Modulaarinen dmCity käsittää valmiit ratkaisut rakennetun ympäristön kaikkiin toimintoihin, myös rakennus- ja ympäristövalvontaan. Modernin Lupapiste-integraation ansiosta dmCity tarjoaa välineet saumattomaan rakennetun ympäristön lupa-, päätös-, asiointi- ja hankeprosessien hoitoon kattaen niin rakennus-, ympäristö- kuin yleisten alueiden luvat. Reaaliaikainen tiedonsiirto sekä ajantasaiset näkymät hankkeen etenemisestä mahdollistavat nopean ja sujuvan asioinnin niin luvanhakijalle, viranomaisille kuin rakennushankkeen eri sidosryhmille.

Kerromme erittäin mielellämme lisää, joten tule moikkaamaan meitä Porin Rakennustarkastuspäivien näyttelyssä Promenadikeskuksessa tai heitä meille viestiä chatin kautta – tervetuloa!

Lisää tietoa ratkaisustamme:

Esittelyvideo: