RTY Seniorit

RTY Seniorit tekevät tutustumismatkan Tampereelle lokakuussa

Ajankohta on perjantai 27.10.2023. Merkitse aika kalenteriisi jo nyt!

Ohjelmassa luvassa mm. kohde-esittelyjä, käynti Tampereen ravassa sekä tutustuminen Tampereen yliopiston rakennusfysiikan osaston toimintaan. Tarkempi ohjelma julkaistaan syksyllä.

Ajankohta sijoittuu Tampereen rakennusfysiikkapäivien (24.-26.10.) jatkoksi. Halutessaan seniorit voivat osallistua myös Rakennusfysiikkapäiville.

HUOM: Seminaarin järjestäjä on tarjonnut kymmenelle ensiksi ilmoittautuneelle senioreille osallistumisen fysiikkapäiville alennushinnalla seuraavasti:

  • RTY:n seniorien alennetut hinnat koodilla RTY23SE seuraavasti (henkilökohtainen laskutus):
    • 3 päivää 129,60 € + alv 24 %
    • 2 päivää 101,15 € + alv 24 %
    • 1 päivä 54,75 € + alv 24 %
      Merkitse koodi ilmoittautumislomakkeeseen.

Maksuton osallistuminen RTY:n webinaareihin

Senioritoiminnan käynnistymisen yhteydessä päätettiin, että RTY:n järjestämät webinaarit ovat maksuttomia kaikille yhdistyksen eläkeläisjäsenille. Tieto eläkeläisjäsenyydestä merkitään webinaarin ilmoittautumiskaavakkeeseen.

Lisätietoa koulutuksista löytyy yhdistyksen koulutussivuilta »

RTY Senioreiden toiminta käynnistyy

Perustava kokous pidettiin Lappeenrannan Rakennustarkastuspäivien yhteydessä 24.03.2022. Paikalla oli kymmenen senioria. Toiminnan nimeksi muotoiltiin RTY Seniorit. Toiminnan käynnistämiseksi kokous valitsi senioreille ns. vetoporukan: Tapani Mäkikyrö, Markku Hienonen, Pekka Seppälä, Risto Levanto ja Vesa Yrjönen ryhmän puheenjohtajaksi. Lisäksi Harri Lehtinen on laatinut ehdotuksen senioritoiminnaksi.

Kaikki RTY:n eläkkeellä olevat jäsenet ovat automaattisesti RTY Senioreiden toiminnan piirissä, erikseen ei tarvitse ilmoittautua.

RTY:n johtokunta on hyväksynyt senioritoiminnan yhdeksi tärkeäksi toimintamuodokseen. Taisi olla jo vuonna 2019, jolloin johtokunta teki päätöksen toiminnan aloittamiseksi. Nyt päätös on saanut lihaa luiden ympärille. Lue lisää >> 

 

Senioritoimintaa vetää Kotkan Vesa Yrjönen vesayrjonen3@gmail.com