Rakennustarkastusyhdistys RTY ry

Ennakoivaa, lisäarvoa tuottavaa ohjausta ja huolehtimista kestäväksi, turvalliseksi ja terveelliseksi rakennettavassa Suomessa.

Yhdistys toimii kuntien rakennusvalvontahenkilöstön välisenä yhdyssiteenä, työskentelee rakennusvalvontaan kuuluvien eri alojen ja työmuotojen kehittämiseksi ja yhdenmukaistamiseksi sekä jäsentensä ammatillisen kehityksen edistämiseksi. RTY:n jäsenmäärä vuoden 2021 lopussa oli 668 henkeä.

Tutustu toimintaan:

Rakennustarkastusyhdistys RTY ry  yleisesite

Rakennustarkastusyhdistyks RTY:n säännöt

RTY:n äänestys- ja vaalijärjestys

RTY:n strategia 2019 – 2023

Ilmastoviisas rakennushanke -koulutus 1.2.2023

Rakennusten tulee kestää sään ääri-ilmiöiden vaikutuksia tulevien vuosikymmenien ajan ja niiden ylläpidon tulee olla resurssitehokasta. Uutta rakennettaessa, peruskorjattaessa tai uutta käyttötarkoitusta suunniteltaessa meidän on löydettävä ratkaisuja, joilla voimme pienentää rakennetun ympäristömme hiilijalanjälkeä.