Ilmastoviisas rakennushanke -koulutus 1.2.2023

Rakennusten tulee kestää sään ääri-ilmiöiden vaikutuksia tulevien vuosikymmenien ajan ja niiden ylläpidon tulee olla resurssitehokasta. Uutta rakennettaessa, peruskorjattaessa tai uutta käyttötarkoitusta suunniteltaessa meidän on löydettävä ratkaisuja, joilla voimme pienentää rakennetun ympäristömme hiilijalanjälkeä.

Osaamistamme monipuolisesti vahvistamalla vaikutamme parhaiten ilmaston muutoksen hidastamiseen, pysäyttämiseen ja ratkaisujen löytämiseen muuttuneeseen ilmastoon. Näin luomme rakennusten käyttäjille toimivat, turvalliset ja terveelliset olosuhteet sekä turvaamme rakennuksiin sitoutuneen omaisuuden arvon säilymisen.

Risto Levanto: Rakennustarkastusyhdistys suosittelee jäsenistölleen Ilmastoviisas rakennushanke -koulutusta!

Kiinko, Rakennustieto ja Helsingin kaupunki yhdessä järjestävät iltapäivätilaisuuden, jossa keskustellaan seuraavista kysymyksistä:

  • miten kehittyvä lainsäädäntö tulee ohjaamaan rakennushankkeita ilmastoviisaammiksi
  • mitä ilmastomittaukset ja -mallit kertovat ilmastomme muutoksesta
  • millaisia käytäntöjä, ohjeistusta ja työkaluja on kehitetty hiilijalanjäljen laskentaan, vähähiilisyyden ohjaukseen sekä ilmastonmuutoksen hillintään ja sopeutumiseen
  • miten rakennukset saadaan kestämään muuttuneessa ilmastossamme
  • mitä virheitä tulee välttää maalämpöjärjestelmien tilaamisessa ja toteuttamisessa
  • millaisia mahdollisuuksia uusiutuvat hajautetut energiantuotantomuodot tarjoavat taloyhtiöille jo tänä päivänä
  • miten ilmastotietous näkyy jo nyt arkkitehtisuunnittelussa Euroopassa.

Koulutus on iltapäivätilaisuus keskiviikkona 1.2.2023 kello 12-16.15. Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä Rakennustieto Oy:ssa (Malminkatu 16 A, 8. krs, Helsinki) tai etänä. Tilaisuuden liveosallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä »

RTY:n jäsenille lisäalennus osallistumismaksusta:
Koulutuksen hinta on 200 euroa. Hintaan sisältyy opetus ja sähköinen aineisto. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Julkisten tahojen edustajille koulutus -40% normaalihinnasta, kun käytät koodia JULK40. Rakennustarkastusyhdistys ry:n jäsenille alennus on -60 %, kun käytät koodia RTY60.