Lappeenranta isännöi perinteisiä RTY-päiviä ja juhlistaa 60-vuotiasta yhdistystä


Lappeenrannan kaupungin tiedote 22.3.2022

Lappeenrannassa vietetään Rakennustarkastusyhdistyksen vuosipäiviä 23.–25.3.2022. Tapahtumaan osallistuu 300 henkeä, joista 220 on paikan päällä Lappeenrannan Rauhassa.

Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Kimmo Jarva. Tervehdyksensä tilaisuudessa antaa myös ympäristö- ja ilmastoministeri Emma Kari sekä muun muassa Helsingin, Turun ja Tampereen kaupunkien edustajat. Lappeenrannan kaupungin edustajat taasen esittelevät vieraille kaupungin nopeasti muuttunutta kaupunkikuvaa ja siihen liittyviä ratkaisuja. Tämän vuoden rakennustarkastuspäivien teemana ovat ilmastonmuutos ja työhyvinvointi.

Rakennustarkastusyhdistyksen vuosipäiviä on pidetty yhdistyksen perustamisvuodesta 1962 lähtien. Lappeenrannassa tapahtuma oli edellisen kerran vuonna 2004. Tänä vuonna rakennustarkastusyhdistys juhlii 60-vuotista taivaltaan, ja tuota vuosipäivää juhlistetaan nyt samalla Lappeenrannassa.

Lappeenrantaan saapuville vieraille on ohjelmassa muun muassa kaupungin vastaanottotilaisuus kaupungintalolla sekä erilaisia kiertoajelukohteita.